Politika kvalitete

Certifikat ISO 9001:2015 Politika kvalitete

Tvrtka REINOX d.o.o., uvela je sustav upravljanja kvalitetom sukladno sa zahtjevima ISO 9001:2015 da bi postigla najviši mogući nivo kvalitete svojih proizvoda:

Izrada proizvoda od inox materijala

Politika kvalitete sastavni je i bitan dio ukupne poslovne politike i strategije društva a određena je jasno postavljenim ciljevima kvalitete i prilagođena samoj organizaciji društva.

U određivanju i provođenju tih ciljeva kvalitete rukovodimo se dogovorenom strategijom društva, potrebom za stalnim poboljšanjem, zadovoljavanjem zahtjeva i očekivanja kupaca, stalnom izobrazbom i gospodarenjem vlastitim ljudskim resursima kao i osiguranjem svih izvora i sredstava za ostvarenje tih ciljeva.

S ponosom možemo istaknuti:

  •  Kvaliteta je sastavni dio naših aktivnosti, procesa i proizvoda.
  •  Kvalitetu naših proizvoda i usluga ocjenjujemo temeljem zahtjeva i potreba korisnika i njegovim zadovoljstvom.
  •  Kvaliteta je kultura ovog društva.

Čvrsto vjerujemo da načinom rukovođenja i rada razvijamo odgovornost, točnost, pravovremenost te pošten, kulturan i korektan pristup prema svim svojim poslovnim partnerima.

Poboljšavanjem vlastitog programa, upravljanja ukupnom kvalitetom, uz potpuni doprinos osobnim radom svakog pojedinca, osigurati ćemo učinkovito, profitabilno i produktivno poslovanje a time i poboljšanje uvjeta vlastitog života.

Suradnjom sa partnerima na istom projektu, imamo mogućnost razmjene i usvajanja novih znanja.

Neprekidnim poboljšanjima razvijamo način poslovanja.

Direktor: Vladimir Horvat