Proizvodi

Proizvodni program

Po svojoj proizvodnoj orijentaciji REINOX je tvrtka specijalizirana za proizvodnju raznih postrojenja, uređaja, opreme i elemenata od svih vrsta nehrđajučeg čelika. Iskustvo u obradi INOX materijala datira od samog početka rada tvrtke.  Proizvodni programi tvrtke mogu se podijeliti u nekoliko osnovnih skupina:

Interijeri i eksterijeri

INOX materijali u novije su vrijeme prepoznati kao materijali budućnosti jer se odlikuju atraktivnim izgledom, trajnošću, postojanošću i prilagodljivošću prostoru.
Saznajte više

Industrijska oprema

REINOX industrijska oprema nalazi se u brojnim postrojenjima prehrambene industrije, kemijske i procesne industrije u zemlji i inozemstvu.
Saznajte više

Prehrambena industrija

Oprema REINOX d.o.o. nalazi se u raznim pogonima prehrambene industrije kao što su mljekare, sirane, pekare, pogoni prerade mesa i sl.
Saznajte više

Oprema za bolnice i laboratorije

Namještaj tvrtke REINOX dio je opreme mnogih zdravstvenih ustanova i laboratorija u Republici Hrvatskoj i u zemljama zahtjevnog tržiša EU.
Saznajte više

INOX nautički program

Kao proizvođač unikatnih dijelova iz svih vrsta INOX materijala tvrtka REINOX u svojoj proizvodnji usvojila je i program opreme za nautiku.
Saznajte više

INOX bazeni

Prateći vodeće trenodve u gradnji bazena te koristeći 15-godišnje iskustvo u obradi INOX materijala razvili smo program izrade visokokvalitetnih bazena.
Saznajte više